M&M Pigasus blogi

Team pilkkupojat, muistatko vielä?

Perjantai 12.7.2019 klo 20:51 - Pilkkukuumeilija

Muistatko vielä team pilkkupojat, Hulkin ja Hugon?

Jos muistat heidät facebookista ja omilta nettisivuiltaan, niin olet ehkä huomannut sivuissa ja hevosissa yhtäläisyyksiä? Olen näidenkin sivujen ylläpitäjä ja näiden hevosten entinen omistaja. Pahoittelut teille noin 1000 seuraajalle, jotka jätin selityksittä!!! Hugohan lähti ensimmäisenä ja sitten myin myös Hulkin ja poistin sivut sen enempiä selittelemättä. En vain jaksanut siinä elämäntilanteessa. Olin ollut aika myllerryksessä, oli oman yritykseni konkurssi, työttömyys ja sitten meille tulikin ensimmäinen sijoitettu lapsi. Siinä kaikessa tuntui, ettei hevosille ollut enää sijaa, ei aikaa eikä rahaakaan..

Lähes vuoden olinkin ilman hevosia, mutta jokin kaipuu niihin oli koko ajan. Tosin pilkut oli jo vienyt pilkkupoikien kanssa niin mennessään, etten voinut kuvitellakaan minkäänlaista muuta hevosta. Tosin ajattelin, etten koskaan tule saamaan mitenkään samanlaisia takaisin. Kunnes tuli Hulkin pari vuotta nuorempi täyssisko myyntiin! No, sen enempiä miettimättä tämä neitokainen tänä keväänä seilasi Virosta paatissa meren yli tänne Suomeen ja mulle. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, todellakin! <3 Tämä neiti onkin lunastanut jo kaikki ne odotukset ja enemmänkin, siitä mitä osasin odottaa sen olevan kun oli Hulkille niin läheistä sukua. Olen kyllä tyytyväinen, että nyt on varsa, koska meillä on aikaa, vain aikaa, ei mikään kiire minnekään..

Toinen pilkkuponi tuli muutamaa viikkoa myöhemmin, olin ne lähes samaan aikaan bongannut... Kun nyt olin sijaisvanhempi, niin odotin että pikkuponille olisikin käyttöä ja kun kotipihaan ne kuitenkin tulisivat, niin seuraponi olisi kuitenkin hyvä olla. Ponia käytiin katsomassa ja olihan se kuin jokin satuponi ja oma poika rakastui siihen niin kovasti, että pakkohan senkin täytyi muuttaa meille! <3 Koska en kuitenkaan ole mikään miljonääri, niin kyllä rahoitus kaikelle jo itseäkin kovasti mietitytti..  ja pelkäsin etten saa rahoja millään kokoon, vaan onnistuihan se sittenkin!! Ja nyt meillä on kaksi ihanaa pilkkuponia taas ja uusi elämä edessä!  Hulluna mua moni pitää vaan pitäkööt!! ;-D

Alla kuvissa Hugo ja Hulk, mun entiset pilkkupojat! <3 Kaikkea hyvää niille uusiin perheisiin!

20170622_151823.jpg

20170714_145053.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: team pilkkupojat, Hulk, Hugo, pilkkumania

Pilkkukuumetta ilmassa?

Keskiviikko 3.7.2019 klo 19:44 - Pilkkukuumeilija

DIAGNOOSI: PILKKUKUUME                   

OIREET: HILJALLEEN PAHENEVAT TS. OIREIDEN KUVA LUETELTU ALEMPANA TARKEMMIN

HOITO: EI PARANNUSKEINOA!

Tyypilliset oireet pilkkukuumeilijalla alkaa pakko-oireina. On pakko saada erilaista Polka Dot, pilkullista, dalmatialaiskuvioinnilla tai leopardikuvioinnilla olevia tavaroita. Keräily alkaa suht viattomasti polka dot astioista, hameista, kengistä.. Pahenevassa vaiheessa alkaa talon seinät täyttyä pallokuviollisista tapeteista, piirrellään ja suunnitellaan paperille pilkkukuvioita ja etsitään kuumeisesti polka dot/pilkkukuviollisia tavaroita, esineitä ja ELÄIMIÄ netistä ja lehdistä. Alkuvaiheessa tautia yleensä polka dot/pilkkukuviointi on aina musta-valkoista ja keräillyt esineet lähinnä kertakäyttöesineitä tai pieniä hyödyllisiä arjen tavaroita esim. sateenvarjoja, sadetakki, mutta taudin edetessä alkaa kelpaamaan eri värisetkin polka dot esineet. Taudin yhteisenä tekijänä on kuitenkin aina PILKKUKUVIOINTI jota ilman pilkkukuumeilija ei enää osaa elää! Esineet voivat alkaa olla polka dot kuvioinnilla mintun, sinisen, keltaisen, oranssin, vihreän, punaisen tai minkä tahansa väristä ja tämä on yksi pahenevan oireen merkki. Taudin yhä edetessä, alkaa pilkkukuumeilija etsimään pilkkukuvioinnilla olevia eläimiä, hevosia esim. knabstrupinhevosia, dalmatiankoiria, dalmatianvärisiä kaneja, ankkoja mitä vaan kunhan on pilkkuja!! Maanisessa vaiheessa pilkkukuumeilija saattaa maalata valkoiseen hevoseen tai koiraan mustia pilkkuja! Ongelmia tästä ei yleensä synny, ellei eläimet ole naapurin!! Parannuskeinoa ei ole tiedossa, mutta oireita helpottaa kovasti oman pilkkuystävän halailu ja suukottelu!

TARTUNTATAPA: EI TIEDOSSA, MUTTA ON HUOMATTU PILKKUKUUMEEN LEVIÄVÄN SALAKAVALASTI TAUTIA SAIRASTAVASTA IHMISESTÄ TOISEEN!

TÄMÄN TAUDIN ON TODENNUT: JOKU WANNABE TOHTORI!!

Kuvahaun tulos haulle polka dot

Kuvahaun tulos haulle polka dot

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pilkkukuume, pilkkumania

« Uudemmat kirjoitukset