Vähän minusta taustatietoa

Olen perustanut nämä sivut ilahduttaakseni myös muita ihmisiä eläinystävilläni! Samalla blogi tulee olemaan vähän päiväkirjanani, jossa pysyy muistissa tärkeimmät ja suurimmat elämäntapahtumat!

Olen itse syntynyt eläintenpäivänä 4.10.1982, siis kohta 38-vuotias. Olen aina ajatellut, että kohtalolla oli sormensa pelissä tähän syntymäpäivääni, koska eläimet on ollut todella iso asia elämässäni ihan pikkutytöstä alkaen.

Meillä on ollut jo lapsuudenkodissani eläimiä useampia, mm. kissoja, koiria, hamstereita, kaneja jne. Oman ensimmäisen hevoseni ostin kun olin 18-vuotias. Siitä asti minulla onkin ollut lähes koko ajan oma hevonen, poni, parhaimmillaan taisi olla 4 kaviokasta samaan aikaan. Nyt on oma poni ja aasi ja pyrinkin viettämään laatuaikaa nykyisten eläimieni ja perheeni kanssa. Ennen kaikkea tällä hetkellä elämäämme hauskuuttaa sikamaiset tempaukset, joita minipossu Manteli meille tuottaa. Myös chihuahua Minttu ja sen ystävyys Mantelin kanssa on mielenkiintoista seurattavaa.

Olen myös ÄITI, nyt 9-vuotiaan pojan äiti ja olen myös sijaisvanhempi. Äitinä olo onkin itselleni todellakin elämäni kaikkein tärkein tehtävä. Ihanaa on kun poikaani myös kiinnostaa hevoset, vaikka välillä on ollutkin taukoa. Pojille toivon ymmärrystä hevosharrastukseen, koska onhan se hienoin laji ikinä! <3